Diluviana II

Barcelona lloro de lluna escala pilota anarquista nen nena vell nadó nas de pescador bomba ordre muntanya sal i Rambla mort i vida Rambla pau cocodrils a la base aèria llavor de frontera trencada on es deixa de ser llum tota llum Via Laietana oberta la vida va aparèixer diluvi cinc consciències la lluna no brilla i cada cop més petita i drac espanyol cuixes perfectes clima orina paret sang carrer revolució màquina democràtica creu de vaixell de quan de quant som de llengua i un llit de forats i un fill immigrant i un rellotge etrusc al teu pit Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>